YOUNITY

DE TOT CE AI NEVOIE,
ESTE ÎN INTERIORUL TĂU…

 

YOUNITY România – Cine suntem?

Misiunea noastră este să vă oferim dvs. și altor milioane de participanți, instrumente și tehnici pentru a vă descoperi puterea interioară, împuternicindu-vă astfel,  să vă realizați potențialul interior.
Suntem convinși că sunteți adevărați creatori! Și numai, de dvs. depinde să începeți să stăpâniți adevărata arta a împlinirii interioare.

În felul acesta puteți activa infinitul potențialul, de a fi fericit, sănătos și bogat. Potențial care abia așteaptă să fie deblocat. Cheia acestui potențial este cunoașterea și practica zilnică!
Ne-am angajat să căutăm cei mai buni profesori, mentori, tehnici și metode  din întreaga lume și să-i aducem direct în casa dvs.

Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături!

Cele mai bune gânduri

Roxana Costache

Pablo Sütterlin

YOUNITY – CINE SUNTEM?

Misiunea noastră este să îți asigurăm ție, și altor milioane de oameni ca tine, instrumentele și tehnicile care vă vor permite să vă realizați potențialul interior.

Noi suntem convinși că tu ești un creator. Și doar tu poți ajunge să stăpânești arta adevăratei tale împliniri interioare. Tu deții potențialul infinit de a fi fericit, sănătos și bogat. Acest potențial doar așteaptă să îl descătușezi. Iar cheia este cunoașterea și practica zilnică!

 Ne-am luat angajamentul de a-i căuta pe cei mai buni profesori și mentori, cele mai bune tehnici și metode pentru tine, din toată lumea, și să le aducem direct în casa ta!

Ceea ce a început cu o viziune în timpul unei meditații a devenit cea mai mare platformă online de dezvoltare personală și spirituală din Europa.

 Nu ne-am închipuit niciodată că această idee va atinge inimile a mii și mii de oameni. De aceea, am crescut incredibil de mult în ultimii trei ani. Din ce în ce mai mulți oameni ne-au rugat să extindem și să transmitem acest mesaj în alte țări. Tocmai de aceea suntem aici – vrem să luminăm cât mai multe inimi cu cunoștințe ale unor lideri de gândire, pionieri și genii revoluționari.

 

Din inima Europei – Elveția și România – asigurăm clienților produse de cea mai înaltă calitate, vă oferim o experiență de învățare unică și – cel mai important – cunoștințe care se pot aplica direct în viața de zi cu zi, astfel încât și voi să începeți să obțineți schimbări pozitive!

UNII DINTRE MENTORII DIN CADRUL CURSURILOR NOASTRE

EVENIMENTELE NOASTRE

Deepak Chopra

”A fost un eveniment fantastic, extrem de bine organizat și promovat. Toată lumea a avut o experiență minunată. Vă recomand cu căldură ca, dacă doriți să faceți un eveniment în Basel, să luați legătura cu Younity. E un grup de oameni extraordinari, care fac o treabă excelentă.”.

Neale Donald Walsch

”Am făcut prezentări în toată lumea, dar nicăieri nu am avut la un eveniment creat și prezentat cu atât profesionalism, cu atenție la detaliu și organizat fără reproș, unde eu și mesajul meu ne-am simțit atât de bineveniți, în afară de cel la care am participat aici, în Elveția – la Zurich și la Basel – împreună cu Younity.

Ce organizație incredibilă, ce echipă minunată! O echipă excelentă din toate punctele de vedere. Sunt recunoscător că am avut oportunitatea de a veni aici și de a lucra cu acest grup de oameni fantastici. A fost evenimentul vieții mele. Nu prea mai am altceva de zis – doar că mai bine de atât nu se poate.”